Cursos i activitats 2020

Posa-li un PLUS al teu entrenament!
T’oferim cursos monogràfics* en grups reduïts que et permetran tenir una continuïtat en l’aprenentatge i treballar de manera més personalitzada.

*Les activitats complementàries no estan incloses a la quota.

Recorda que, per ser soci, gaudeixes d’un preu especial.

Vols provar l’activitat? Sol·licita la teva classe de prova gratuïta aquí*

*Prova limitada a una sessió per persona i activitat a l’any i subjecta a disponibilitat.

complementaries

Salut

  • HIPOPRESSIUS

Postures i moviments per assolir una disminució de la pressió a la cavitat toràcica abdominal i pèlvica, prevenint i millorant els prolapses, la postura i el to muscular.

  • POSTPART

Activitat destinada a recuperar l’estat de forma i la figura. Combinant tècniques hipopressives, treball postural, recuperació del sol pèlvic, estiraments i exercicis de tonificació (també amb el nadó).

  • TRICET10

Modalitat d’entrenament de les tres disciplines que composen un triatló. És obligatori comprar el vestit i en el preu està inclosa la inscripció a l’Aquatló CET10 entre altres avanantges.

Aigua

  • AQUA EMBARÀS

Activitat amb exercicis per a embarassades que millora el to muscular, la circulació sanguínia i la respiració, reduint també el dolor lumbar.

  • NATACIÓ PERFECCIONAMENT

Perfecciona la teva tècnica de braços i cames a la vegada que aconsegueixes més perfecció en tots els teus estils donant una cèrrega aeròbica a la vegada que no deixes d’aprendre.

  • NATACIÓ TRAVESSA

Entrenament en grup amb l’objectiu de perfeccionar el teu moviment dintre de l’aigua a base de tècnica i resistència. Consecució de diversos entrenaments guiats.

  • NATACIÓ INICIACIÓ

Aprèn la tècnica de la natació des del seu inici amb totes les etapes d’aprenentatge.