Cursos i activitats 2020

Posa-li un PLUS al teu entrenament!
T’oferim cursos monogràfics en grups reduïts que et permetran tenir una continuïtat en l’aprenentatge i treballar de manera més personalitzada Hipopressius, sevillanes, cursos d’iniciació o perfeccionament en natació, TRICET10, natació travessa… podràs triar entre diverses activitats complementaries per a adults.

Vine i gaudeix de les nostres activitats complementàries distribuïdes en 2 grups diferents. Aquestes, no estan incloses a la quota però pots escollir entre les diferents activitats i els dies que la vols realitzar.

Les inscripcions estan obertes durant tot l’any. Informa’t a la recepció del centre, enviant-nos un mail a  [email protected] o trucant-nos al telèfon 933148820.

complementaries

Salut

  • HIPOPRESSIUS

Postures i moviments per assolir una disminució de la pressió a la cavitat toràcica abdominal i pèlvica, prevenint i millorant els prolapses, la postura i el to muscular.

  • TRICET10

Modalitat d’entrenament de les tres disciplines que composen un triatló. És obligatori comprar el vestit i en el preu està inclosa la inscripció a l’Aquatló CET10 entre altres avanantges.

  • POSTPART

Activitat destinada a recuperar l’estat de forma i la figura. Combinant tècniques hipopressives, treball postural, recuperació del sol pèlvic, estiraments i exercicis de tonificació (també amb el nadó).

Aigua

  • AQUA EMBARÀS

Activitat amb exercicis per a embarassades que millora el to muscular, la circulació sanguínia i la respiració, reduint també el dolor lumbar.

  • NATACIÓ PERFECCIONAMENT

Perfecciona la teva tècnica de braços i cames a la vegada que aconsegueixes més perfecció en tots els teus estils donant una cèrrega aeròbica a la vegada que no deixes d’aprendre.

  • NATACIÓ TRAVESSA

Entrenament en grup amb l’objectiu de perfeccionar el teu moviment dintre de l’aigua a base de tècnica i resistència. Consecució de diversos entrenaments guiats.

  • NATACIÓ INICIACIÓ

Aprèn la tècnica de la natació des del seu inici amb totes les etapes d’aprenentatge.