Cycling

Si t’agrada assistir a classe i gaudir de les millors sessions de cycling, estàs al lloc correcte!

 

Planifiquem la intensitat de les sessions per treballar cada setmana amb un objectiu concret. Entrenem tots els nivells necessaris (aeròbic, anaeròbic, muscular) en tots els entorns (pla, muntanya, pujada, baixada) per millorar el rendiment. Et recomanem portar el monitor cardíac (pulsòmetre).

 

Què és el cycling?

És una modalitat d’exercici que es basa en la bicicleta estàtica tradicional però que utilitza una tecnologia més avançada. Es va popularitzar a Estats Units a la fi dels anys 80 i en l’actualitat s’ha estès per tot el món.

Aporta molts beneficis, doncs ajuda a cremar calories i colesterol, reforça el sistema cardiovascular i el sistema respiratori, disminueix la pressió arterial, enforteix els músculs dels membres inferiors, millora la distribució de la sang i tonifica els glutis entre altres avantatges. El cycling (o cycle indoor) no requereix una gran capacitat d’equilibri ni de coordinació, a diferència d’altres pràctiques aeròbiques. A més, pot fer-se en grup, ja que les bicicletes són fixes. Consulta els horaris de cycling aquí. T’hi esperem!

Coneixes el CETcycle?

És una nova activitat cardiovascular d’alta intensitat i de tonificació coreografiada sobre la bici! Li donem una volta al cycling de sempre d’una manera més dinàmica! Encara no has provat el CETcycle? Vine i t’ho passaràs bomba!

Si vols veure un petit tast d’aquesta activitat, no et perdis el vídeo que hem preparat i consulta els horaris aquí.

instalaciones (55)

Vols rebre informació personalitzada? Contacta’ns a [email protected]