Serveis de dietètica i nutrició

Vols millorar els teus hàbits alimentaris? Vols saber si tot el que menges et va bé a tu?

Tant si necessites fer un canvi en la teva dieta per salut (per diabetis, obesitat, hipertensió…) com si creus que necessites millorar els teus hàbits i/o el teu rendiment esportiu, nosaltres et podem guiar per aconseguir-ho.

  • El servei de nutrició et donarà eines per millorar la qualitat de la teva dieta, ja que es basa en donar un assessorament personalitzat a les teves necessitats.
  • Tindràs la possibilitat de fer un seguiment amb la dietista per tal d’acompanyar-te i resoldre els dubtes que et vagin sorgint al llarg del procés a partir d’una dieta personalitzada segons l’objectiu que tinguis.
  • En aquest servei també et farem un estudi antropomètric on podràs saber el teu % de massa muscular, % de grassa corporal, % d’aigua del teu cos i els quilos de massa òssia.

Informa't

Si vols rebre informació sense compromís sobre el servei, deixa’ns el teu correu

    Email

    INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: CET10 (BAC DE RODA SPORT, S.L.). Finalitats: a) Activitats comercials per diferents mitjans i canals de comunicació d’iniciatives i serveis d'entitats CET10 i col·laboradors, b) Gestionar les sol·licituds relacionades amb qualsevol iniciativa d'entitats de CET10 i col·laboradors. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: Es preveu, si s'escau, la comunicació de les dades de l'interessat a l'entitat de CET10 responsable de l'activitat sol·licitada. Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades o oposar-se al tractament dels mateixos o a alguna de les finalitats, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional. Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades al link de política de privacitat.

    Coneix més sobre la importància de personalitzar i planificar la teva alimentació el nostre blog.