Vine a celebrar el teu aniversari amb els teus amics i amigues!

Al CEM Jupíter volem celebrar amb vosaltres les festes d’aniversari! Volem ser la vostra segona casa, un espai on pugueu convidar a la família i a tots els vostres amics, amigues i companys. És per això, que oferim les nostres instal·lacions i el nostre equip de professionals per fer-vos passar el vostre gran dia d’una manera ben especial.

A les nostres festes d’aniversari, un monitor us prepararà jocs d’animació només per a vosaltres. Podreu escollir fer la festa a una piscina, a una sala d’activitats o ambdós llocs. Ens adaptem a les vostres necessitats.

 

  • QUI: Activitat adreçada a nens i nenes des de P5 fins a 6è de primària.

  • QUAN: Els horaris són dissabtes de 17 a 19h o diumenges d’11 a 13h.

  • GRUPS: cal ser un grup de mínim 10 infants. Podran entrar màxim 2 pares/mares als vestidors i a l’àrea d’activitat. La resta de pares/mares hi podran accedir màxim 15 minuts abans.

  • DURADA: En total dura 2 hores: 1h d’activitat a la piscina/sala i 1h de preparació / recollida de la festa.

  • PREU: El preu és de 10€/infant (iva inclòs). Inclou activitat amb monitor/a + un sandwitx de pernil dolç o de crema de cacau + 1 suc o batut de xocolata per infant (es pot demanar meitat de cada).

  • CAL PORTAR: banyador, casquet de bany, tovallola i xancletes en cas de fer l’activitat a la piscina o roba i calçat esportiu si es fa a la sala (es recomana que els infants ja vinguin canviats).

  • CONDICIONS: S’haurà de fer paga i senyal del 50% del total mínim una setmana abans de la festa. Així com deixar un dipòsit de 50€ que es retornarà al comprovar que els espais/material utilitzats estan en bones condicions.

  • OPCIONAL: Es pot portar pastís, menjar i beguda per compte dels pares/mares (els plats i els coberts no estan inclosos al servei).

  • NORMATIVA: El centre no es fa responsable de la pèrdua o trencament de qualsevol objecte que es trobi a les zones d’activitat de la festa. Caldrà signar la normativa de l’activitat en el moment de l’entrega de la paga i senyal.

Si estàs interessat/da, envia’ns un e-mail a [email protected] o informa’t a la recepció del centre.
També ens pots trucar al nostre número de telèfon 933148820 

Serà un aniversari inoblidable i… PER MOLTS BANYS! 😉

Festes d'aniversari
Festes d'aniversari