Activitats per a infants i joves

Cursos de natació per aprendre a nedar o perfeccionar i altres activitats extraescolars: arts marcials, Spin Kids...

SOL·LICITA INFORMACIÓ

Deixa’ns les teves dades i aviat ens posarem en contacte amb tu.

  Nom i cognoms

  Email

  Confirmar Email

  Telèfon

  Missatge

  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: CET10 (BAC DE RODA SPORT, S.L.). Finalitats: a) Activitats comercials per diferents mitjans i canals de comunicació d’iniciatives i serveis d'entitats CET10 i col·laboradors, b) Gestionar les sol·licituds relacionades amb qualsevol iniciativa d'entitats de CET10 i col·laboradors. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: Es preveu, si s'escau, la comunicació de les dades de l'interessat a l'entitat de CET10 responsable de l'activitat sol·licitada. Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades o oposar-se al tractament dels mateixos o a alguna de les finalitats, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional. Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades al link de política de privacitat. Aquesta web està protegida per reCAPTCHA i Google. Més informació sobre la política de privacitat i termes legals.

  Activitats extraescolars. Temporada 2024-2025

  Amb les activitats extraescolars infantils i juvenils del CEM Júpiter, els infants i joves podran aprendre a nedar o perfeccionar la seva tècnica amb els nostres cursos de natació o classes de natació sincronitzada. També podran practicar activitats extraescolars de terra com Zumba, Hip-hop, Cross Kids i arts marcials, entre d’altres.

  Activitats d'aigua

  Activitats de terra

  Preus i horaris

  Tots els cursos tenen una matrícula de 24,92 € que s’abonarà en el moment de la inscripció, la qual inclou assegurança mèdica i, en el cas de natació, un casquet de bany. Si es vol comprar un de nou, el preu del casquet és de 5 €.

  La quota mensual varia en funció de si ets abonat/ada o no, i el volum de classes:

  Preu abonats/des:

  Preu no abonats/des:

  Preu de quota familiar: 105,12 € i preu de 2ª activitat: 11,40 €/ mensual.

  Preus subjectes a possibles canvis a partir del 31 de desembre de 2024.

  Abona't al centre i gaudeix de preus especials als cursos!

  Nivells dels cursos d’infants i joves:  Medusa (6 a 12 mesos)  |  Cargol (13 a 24 mesos) | Tortuga (24 a 36 mesos)  |  Peixet, Dofí, Cavallet, Pop, Cocodril, Balena, Tauró i Orca (de 3 a 16 anys, aquests nivells no són determinats per l’edat de l’alumne).

  INSCRIPCIONS

  A partir de l’11 de juny s’obre el termini d’inscripcions preferents i renovacions pels usuaris actuals. A partir del 25 de juny, inscripcions obertes per a nous usuaris. Si ets o has estat abonat/da o has fet algun curs amb nosaltres, pots inscriure’t a través del següent enllaç. Si no és així, hauràs de realitzar la inscripció a la recepció del centre. 

  Calendari

  El calendari varia segons l’activitat triada:

  Cursos de natació

  Activitats de terra

  Portes obertes (només natació)

  Famílies, els següents dies, podreu veure com els més petits i joves fan la classe:

  Tens dubtes? Sol·licita informació de les activitats

  Normativa

  Vols més informació sobre les activitats infantils?