Cursos de natació i activitats de ball per a adults

Al CEM Júpiter, podràs perfeccionar la tècnica de natació, millorar el teu rendiment esportiu i gaudir ballant!

SOL·LICITA INFORMACIÓ

Deixa’ns les teves dades i aviat ens posarem en contacte amb tu.

  Nom i cognoms

  Email

  Confirmar Email

  Telèfon

  Missatge

  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: CET10 (BAC DE RODA SPORT, S.L.). Finalitats: a) Activitats comercials per diferents mitjans i canals de comunicació d’iniciatives i serveis d'entitats CET10 i col·laboradors, b) Gestionar les sol·licituds relacionades amb qualsevol iniciativa d'entitats de CET10 i col·laboradors. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: Es preveu, si s'escau, la comunicació de les dades de l'interessat a l'entitat de CET10 responsable de l'activitat sol·licitada. Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades o oposar-se al tractament dels mateixos o a alguna de les finalitats, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional. Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades al link de política de privacitat. Aquesta web està protegida per reCAPTCHA i Google. Més informació sobre la política de privacitat i termes legals.

  Club de natació d'adults i activitats de ball. Temporada 2024-2025

  Al CEM Júpiter, t’oferim diferents activitats de natació i ball per a adults. Les classes es faran en grups reduïts que et permetran tenir una continuïtat en l’aprenentatge i treballar de manera més personalitzada. Escull l’horari que més t’agradi.

  Natació i activitats de ball

  *L’entrenament de travesses de dijous es farà conjuntament amb el grup de triatló TRICET10.

  Preus i horaris

  Tots els cursos tenen una matrícula de 24,92 € que s’abonarà en el moment de la inscripció, la qual inclou assegurança mèdica.

  La quota mensual varia en funció de si ets abonat/ada o no, i el volum de classes:

  1 dia / setmana:

  2 dies / setmana:

  Preus subjectes a possibles canvis a partir del 31 de desembre del 2024.

  Abona't al centre i gaudeix de preus especials als cursos!

  INSCRIPCIONS

  A partir de l’11 de juny s’obre el termini d’inscripcions preferents i renovacions pels usuaris actuals. A partir del 25 de juny, inscripcions obertes per a nous usuaris. Si ets o has estat abonat/da o has fet algun curs amb nosaltres, pots inscriure’t a través del següent enllaç. Si no és així, hauràs de realitzar la inscripció a la recepció del centre.

  Calendari

  El calendari vària segons l’activitat triada:

  Cursos de natació

  Activitats de ball

  Tens dubtes? Sol·licita informació de les activitats

  Normativa

  Vols més informació sobre els cursos d'adults?