Deixa’t sorprendre pel CEM Júpiter!

Les instal·lacions del CEM Júpiter estan pensades per al teu benestar i es caracteritzen per l’amplitud d’espais, els equipaments d’última generació i la llum natural que està present a tot l’edifici.

 • SALA DE FITNESS
  La sala, compta amb 450 m², llum natural i 86 estacions d’entrenament. Totes les màquines de treball cardiovascular (cintes, bicicletes i el·líptiques) disposen de pantalla amb TV i internet. Les màquines isotòniques incorporen també pantalla i connectivitat perquè puguis portar el control del teu entrenament. La sala també compta amb una àmplia zona de crosstraining amb material d’entrenament funcional i d’un circuit eGym amb 8 màquines de força.
 • SALA D’OCI
  Espai on els més petits/es venen a divertir-se, jugar i passar-ho bé, desenvolupant la imaginació i la creativitat.
 • NOVA SALA I ACTIVITAT R&B
  Aquesta activitat, combina els beneficis del rem –un exercici cardiovascular equilibrat i sense impacte que mobilitza els grups musculars de tot el cos–, la boxa –una activitat que allibera tensions, millora la resistència, els reflexos i tonifica la musculatura de tot el cos– i l’entrenament funcional –que enforteix el CORE, millora la postura corporal i tonifica els grups musculars del cos.
 • GRAN ZONA AQUÀTICA
  El centre disposa d’una nova zona quàtica (octubre 2013) molt àmplia i lluminosa, que compta amb 2 piscines:
  / Una piscina semiolímpica de 25m de llarg i 14m d’amplada, distribuïts en 7 carrils.
  / Una piscina d’activitats de 14 x 6m, on gaudiràs de l’exercici dins de l’aigua i dels beneficis de l’hidromassatge.
 • ZONA DE RELAX I SAUNES
  Al CEM Júpiter comptem amb una gran zona de relaxació amb una sauna seca i una humida. La zona també compta amb dutxes de sensacions.
 • SALES D’ACTIVITATS DIRIGIDES
  L’exercici dirigit o l’entrenament personal el podràs fer en qualsevol de les 3 sales d’activitats dirigides, totes elles amb llum natural i amplis espais.
  / Sala de Cycling amb 50 bicicletes repartides en 140 m2
  / Àmplies sales d’activitats dirigides renovades el 2017 amb llum natural.
 • SOLARIUM
  Podràs estirar-te i prendre el sol en aquest espai exclusiu i íntim.

Cursos de natació

Els cursos de natació del CEM Júpiter estan orientats tant a infants com a adults. Amb més de 1.000 cursetistes a l’any, disposem de classes a partir dels 6 mesos. Les inscripcions estan obertes durant tot l’any.

Activitats dirigides

T’oferim una gran diversitat de classes, TRIA LA TEVA! I, a més, comptem amb activitats complementàries com els hipopressius, sevillanes i molt més…

Cycling

Si t’agrada assistir a classe i gaudir de les millors sessions de cycling, estàs al lloc correcte!

Planifiquem la intensitat de les sessions per treballar cada setmana amb un objectiu concret. Entrenem tots els nivells necessaris (aeròbic, anaeròbic, muscular) en tots els entorns (pla, muntanya, pujada, baixada) per millorar el rendiment. T’hi esperem!

Servei d’entrenador personal

Al nostre centre trobaràs a especialistes en àmbits com la natació, la fisioteràpia, el fitness i la nutrició. A més, et motivaran, t’aconsellaran i t’ajudaran a aconseguir els teus objectius.

Vols veure qui són? Entra a la nostra secció d’Entrenador Personal i demana la teva DEMO gratuïta!

Servei de fisioteràpia

Per a nosaltres el teu benestar i salut són claus. Per aquest motiu t’oferim un servei de fisioteràpia on podràs obtenir el tractament més adequat per al benestar de la teva musculatura, per a la teva rehabilitació o per a la prevenció de lesions. Les diferents tècniques amb les quals treballem juntament amb els nostres experts en fisioteràpia et seran de gran ajuda. Per conèixer amb més detall aquest servei, visita la secció de fisioteràpia.

Qui som?

La societat gestora, BAC DE RODA SPORT A.I.E va ser constituïda l’any 1999. La titularitat del centre és municipal, és a dir, de l’Ajuntament de Barcelona – Districte de Sant Martí, però la inversió, la gestió i l’explotació és privada. L’entitat que gestiona la instal·lació és CET10 (col·lectiu esport per a tothom 10), entitat nascuda al barri de Sant Martí l’any 1994 i que es dedica a la promoció de l’esport i el lleure per a tothom. L’any 2018 la societat gestora es consitueix com a BAC DE RODA SPORT S.L.

Tour Virtual
CEM Jupiter
R&B
Cem Júpiter sala fitness
cetcycle CEM júpiter
082C0715
DSC03018

Gimnàs Barcelona: el teu centre esportiu del barri de Sant Martí

Des de fa quasi 25 anys, la piscina del Júpiter és un clàssic del barri de Sant Martí. Al llarg dels anys, a la zona aquàtica van afegir-se altres espais per realitzar activitats dirigides i de fitness que van acabar conformant el Centre Esportiu Municipal Júpiter. Al 2009, el CEM Júpiter va passar a ser gestionat per l’entitat Bac de Roda Sport a.i.e començant així una nova etapa. Actualment el centre compta amb espais totalment renovats i el CEM Júpiter s’ha convertit en una instal·lació puntera a Barcelona, tant per les seves instal·lacions com per la seva proposta esportiva.

Grans instal·lacions, una gran zona aquàtica i molta llum!