Club Familar CEM Júpiter

Hola famílies!

Al CEM Júpiter volem ser la vostra 2a casa i que tota la família gaudiu dels beneficis de l’activitat física amb nosaltres! No us ho penseu més, tot són avantatges! 😉

Quotes familiars

1 sola quota familiar per a tota la familia: escull la teva!

Els adults i fills fins als 18 anys podreu gaudir de les instal·lacions sense restricció horària i activitats del Júpiter:

 • FAMILIES AMB 2 ADULTS: 94,35€/mes per família
  (formada per 2 adults + infants menors de 18 anys)

 • FAMILIES MONOPARENTALS*: 57,70€/mes per família
  (formada per 1 adult + infants menors de 18 anys)


*Presentar el carnet monoparental

I preus especials en les activitats infantils pels més petits!

 

Formant part del Club Familiar del CEM Júpiter disposeu d’una àmplia oferta en les notres activitats infantils per només 5,85€/mes/activitat*.

Inclou els nostres cursets de natació i les activitats de sala per a infants.
* Exceptuant la natació sincronitzada que són 50€/mes

Avantatges Club Familiar

A banda d’aquestes quotes especials, també gaudireu de MOLTS MÉS AVANTATGES EXCLUSIUS!

 • SALA D’OCI: Lliure accés a les activitats infantils programades a la sala d’oci familiar i dirigides per una monitora especialista.

 • FESTES D’ANIVERSARI: 10% de descompte (mínim 15 persones / cap de setmana). Es poden realitzar a la piscina o a una sala d’activitats, i amb un monitor que dinamitza la festa. Tota la info sobre les festes aquí.

 • CEM OLÍMPIA: 50% de descompte en el lloguer de pistes de pàdel (*dss, dg i festius) i 25% de descompte en el lloguer de pistes de tennis

 • THE INDOOR JUMPING CLUB: 20% de descompte (de dill. a dij. i contractant mínim 1h de salts) 

I els vostres fills/es de 14 a 18 anys?

/ Fins als 14 anys poden accedir a la zona aquàtica acompanyats d’un adult.
/ A partir dels 14 anys, ja poder fer-ho sols o soles.
/ Amb 15 anys poden gaudir de la piscina i de la sala de fitnes (màquines de cardio) i de les activitats dirigides de baixa intensitat.
/ A partir dels 16 anys ja poden gaudir de tots els serveis i activitats del centre.

Adults, infants i joves, teniu el vostre propi espai d’esport i diversió amb nosaltres!

Si vols unir-te al Club Familiar CEM Júpiter, informa’t a la recepció del centre o posa’t en contacte amb nosaltres a través del següent formulari. SOM ESPORT EN FAMÍLIA!

  Nom i cognoms

  Email

  Telèfon

  El teu missatge

  Verifica que no ets un robot

  He llegit i accepto la política de privacitat

  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: CET10 (BAC DE RODA SPORT, SL). Finalitats: a) Activitats comercial per diferents mitjans i canals de comunicació d’iniciatives i serveis d'entitats CET10 i col·laboradors, b) Gestionar les sol·licituds relacionades amb qualsevol iniciativa d'entitats de CET10 i col·laboradors. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: Es preveu, si s'escau, la comunicació de les dades de l'interessat a l'entitat de CET10 responsable de l'activitat sol·licitada. Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades o oposar-se al tractament dels mateixos o a alguna de les finalitats, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional. Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades al link de política de privacitat.

  Veure aquí la política de privacitat

  Fem activitats especials en diferents moments de l’any. Esteu molt atents i visiteu el nostre web i les nostres xarxes socials.