Club Familiar: som esport en família!

Al CEM Júpiter volem ser la teva segona casa i que tota la família gaudeixi dels beneficis de l’activitat física amb nosaltres. Vols llegir més?

quota familiar CEM júpiter

Quotes familiars

Una sola quota familiar per a tota la família.

Els adults i fills fins als 18 anys podreu gaudir de les instal·lacions sense restricció horària i activitats del Júpiter:

 • Famílies amb 2 adults: 98,13 €/mes per família
  (formada per 2 adults + infants menors de 18 anys)
 • Famílies monoparentals*: 60 €/mes per família
  (formada per 1 adult + infants menors de 18 anys)

*Presentar el carnet monoparental.

I preus especials en les activitats infantils pels més petits!

Formant part del Club Familiar del CEM Júpiter disposeu d’una àmplia oferta en les nostres activitats infantils per només 6,50 €/mes/activitat* i els nostres cursets de natació per 6,20 €/mes. 

* Inclou les activitats de sala per a infants i exclou la natació sincronitzada.

Avantatges Club Familiar

A banda d’aquestes quotes especials, també gaudireu de molts més avantatges exclusius:

 • Sala d’oci: lliure accés a les activitats infantils programades a la sala d’oci familiar i dirigides per una monitora especialista.
 • Festes d’aniversari: 10% de descompte (mínim 10 persones / cap de setmana). Es poden realitzar a la piscina o a una sala d’activitats, i amb un monitor que dinamitza la festa. Tota la info sobre les festes aquí.
 • CEM Olímpia: 50% de descompte en el lloguer de pistes de pàdel (*dss, dg i festius) i 25% de descompte en el lloguer de pistes de tenis.
 • The Indoor Jumping Club: 20% de descompte (de dill. a dij. i contractant mínim 1h de salts).

Què poden fer els vostres fills si tenen entre 14 i 18 anys?

 • Fins als 14 anys, poden accedir a la zona aquàtica acompanyats d’un adult.
 • A partir dels 14 anys, ja poden fer-ho sols o soles.
 • Amb 15 anys, poden gaudir de la piscina i de la sala de fitness (màquines de càrdio) i de les activitats dirigides de baixa intensitat.
 • A partir dels 16 anys, ja poden gaudir de tots els serveis i activitats del centre.

Adults, infants i joves, teniu el vostre propi espai d’esport i diversió amb nosaltres!

Vols unir-te al club familiar?

Posa’t en contacte amb nosaltres a traves del següent formulari. T’informarem sense cap compromís!

  Nom i cognoms

  Email

  Confirmar Email

  Telèfon

  Missatge

  INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES. Responsable: CET10 (BAC DE RODA SPORT, S.L.). Finalitats: a) Activitats comercials per diferents mitjans i canals de comunicació d’iniciatives i serveis d'entitats CET10 i col·laboradors, b) Gestionar les sol·licituds relacionades amb qualsevol iniciativa d'entitats de CET10 i col·laboradors. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: Es preveu, si s'escau, la comunicació de les dades de l'interessat a l'entitat de CET10 responsable de l'activitat sol·licitada. Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades o oposar-se al tractament dels mateixos o a alguna de les finalitats, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional. Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades al link de política de privacitat.

  Fem activitats especials en diferents moments de l’any. Esteu molt atents i visiteu el nostre web i les nostres xarxes socials.