Preguntes freqüents

Encara no sóc soci/a, per on començo?

Pots començar per enviar un e-mail a [email protected] o passar-te pel gimnàs, et faran un qüestionari per saber que t’agrada, on vols arribar, que vols utilitzar i quin es el teu horari disponible. Sobre això, t’informaran de preus, de la quota que més s’ajusta al teu temps, o als teus objectius. A més et resoldran tots els dubtes que tinguis.

T’explicaran totes les instal·lacions de les que disposes, serveis i horaris. ¿Vols veure el centre, les sales d’activitats dirigides, la sala de fitness, la piscina, les guixetes…? Nosaltres t’ho ensenyem! Realitza el nostre TOUR VIRTUAL 360º còmodament des de casa teva i no et perdis cap espai del centre.

Si ja tens tota la informació, el següent pas es inscriure’t. A la recepció del centre podràs formalitzar-la en menys de 5 minuts.

 

M’acabo d’apuntar, i ara què he de fer?

El primer que has de fer: l’assessorament tècnic amb un monitor/a de fitness, l’hora te la donaran a la recepció del gimnàs. No té cost addicional.

Pensa que sempre que tinguis algun dubte, consulta o problema; el socorrista a la piscina, el tècnic a activitats dirigides o a la sala de fitness i la persona que hi ha a recepció; tots, et podem donar un cop de mà i ajudar-te en tot allò que necessitis.

 

Que és l’assessorament tècnic?

L’objectiu de l’assessorament tècnic del CEM Júpiter és donar una visió general de tots els departaments de la instal·lació, tant espais tècnics com zones comuns i vestidors, per tal de fer més fàcil l’adaptació a la nostra instal·lació. Paral·lelament, l’assessor tindrà una petita entrevista amb tu, on es recolliran dades esportives i de salut, per tal d’establir els objectius que marcaran la pràctica esportiva dintre de la nostra instal·lació. D’aquesta manera, l’assessor podrà prescriure quins dels nostres serveis son  els que permetran arribar de manera més segura i eficient al teu objectiu, que és el nostre.

 

M’agradaria seguir una taula d’exercicis i no anar perdut a l’hora de realitzar esport

En aquest cas, et recomanem que et dirigeixis a un tècnic/a de la sala de fitness. Desprès de saber els teus objectius, et recomanarà que fer, com i amb quina freqüència. Segons les teves condicions físiques, la teva dedicació i com dèiem abans, els teus objectius. Si escau, et proporcionarà, a més, un programa personalitzat.

 

On puc deixar les meves coses mentre practico exercici?

Tens guixetes d’ús diari als vestidors, tant al masculí com al femení trobaràs armaris d’ús puntual. Les quals funcionen amb candau.

Una altra opció es la de llogar una guixeta on podràs deixar les teves coses per no anar tan carregat/ada, aquestes guixetes de lloguer les trobaràs dins del vestidor. Per un preu mensual bastant econòmic pots disposar d’una.

 

Vull fer activitats dirigides, van per nivells?

Les activitats dirigides no van per nivells. Algunes son més intenses i d’altres menys, també depèn del què vulguis treballar. Pots consultar l’apartat “descripció de les activitats dirigides” fent click aqui, on surten totes explicades detalladament.

Tingues en compte que tothom a tingut la seva primera setmana i el seu primer dia. Es a dir, es normal que al principi vagis una mica perdut/da seguint al monitor amb tots els moviments. No passa res! No et desanimis! Comenta-li al tècnic, ajuda’t dels teus companys, passa una bona estona e intenta seguir la classe. Ja veuràs com el segon dia, a la setmana o al mes ho fas molt bé i no et perds cap pas!

D’altra banda et recomanem que si mai has fet activitats dirigides per tècnics, començar per sessions Body Mind o per activitats dirigides d’aigua et facilitaran la feina. Inclús perquè no, Spinning també, tenint en compte que son sessions de 45 minuts pots baixar-te la intensitat de la bicicleta i anar seguint.

 

Puc canviar d’opció d’horari?

I tant! Pots canviar la quota mensual sempre que vulguis sense cap cost addicional. El canvi l’has de sol·licitar a la recepció del centre, abans del dia 20 del mes anterior per tal de que es faci efectiu pel mes següent.